D'Estil premia l'actriu Estel Solé, la Marina de 'La Riera'

2011-11-21 09:00

Aquest dimecres 23 la revista D'Estil lliurarà el seu premi anual a l'actriu i poetessa Estel Solé. L'acte se celebrarà al Teatre Municipal El Jardí de Figueres (20:30) i també comptarà amb actuacions musicals i un refrigeri.

El Premi D’Estil és un guardó que atorga aquesta revista gironina d’entre tots els perfils entrevistats al llarg de l’any a la secció “Retrats d’emprenedors”, que recull històries de joves emprenedors que comencen a despuntar en el seu sector professional. En aquesta tercera edició, la premiada serà l’actriu i poetessa Estel Solé, que actualment interpreta el personatge de la Marina de la sèrie de TV3, "La Riera".

La cerimònia de lliurament del III Premi D'Estil comptarà amb la presència de la premiada, Estel Solé; la dissenyadora de moda Celia Vela, que exposarà un showroom de la seva darrera col·lecció; el saxofonista Pep Poblet, que amenitzarà la vetllada, i diverses autoritats locals i comarcals, a més de personalitats relacionades amb el món de la cultura i el comerç.

Abans del lliurament del premi, la periodista i cantant Clara Sánchez-Castro interpretarà una peça del seu primer treball discogràfic, "Autoretrat", i Estel Solé recitarà un recull de poemes del seu també primer llibre de poesia, "Dones que somiaven ser altres dones", Premi Amadeu Oller 2011.

Finalment, se servirà un refrigeri a tots els assistents, on s’inclourà una creació gastronòmica de Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula de Girona, inspirada en la revista D’Estil.