Desarticulat un punt de venda de drogues en un bar del carrer Major de la Jonquera

2023-04-14 10:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de les comissaries de Figueres i la Jonquera, conjuntament amb la el Cos Nacional de Policia i la Policia Local de la Jonquera van detenir el dia 6 d’abril un home, de 46 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Fruit d’una investigació, la tarda del 6 d’abril, i en el marc de la col·laboració i el treball conjunt entre aquests tres cossos policials, es va posar fi a un punt de venda de drogues a petita escala dins un establiment del carrer Major d’aquesta població.

A l’entrada i registre del local es va detenir el propietari del bar i se li van intervenir 25 embolcalls de cocaïna amb un pes de 28.96 grams, 601 euros en bitllets fraccionats i 6 telèfons mòbils.

Concretament, els 25 embolcalls els va localitzar la Unitat Canina de Girona a través del seu gos que va ser qui va detectar la droga dins la jaqueta del detingut.

També es va localitzar una motxilla que contenia diversos embolcalls amb diferents substàncies estupefaents, concretament 34.19 grams de cocaïna més, 730 grams d’haixix i 49.75 grams d’heroïna.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 7 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar el seu ingrés a presó.