Desactiven un cotxe bomba davant del macroprostíbul Paradise de la Jonquera

2012-12-24 08:00

A dos quarts de nou del vespre d'aquest diumenge quatre encaputxats armats que han baixat de dos turismes amb matrícula francesa han amenaçat el porter del prostíbul Paradise de la Jonquera que en un dels cotxes hi havia explosius i que esclataria. Seguidament han fugit amb l'altre vehicle, un POrsche que hores després ha estat trobat totalemnt calcinat al terme municipal de Capmany.

Mossos d'Esquadra, Policia Local i Bombers han acordonat la zona i desallotjant els edificis del voltant. A l'interior del prostíbul hi havia unes 70 persones. També hi havia unes 150 persones al restaurant El Mirador on s'hi celebrava la quina i el sopar de Nadal de la UE La Jonquera. Han estat més de 5 hores de tensió a la zona amb els robots de la policia escorcollant el vehicle per comprovar si hi havia realment explosius. Cap a les dues els TEDAX han pogut desactivar l'artefacte que contenia gairebé un quilo de dinamita.

El Paradise ja va patir un atemptat fa dues setmanes quan van llençar-hi dos artefactes explosius quan estava tancat. Es baralla la hipòtesi que aquestes accions siguin fruit de la competència entre màfies de la prostitució.