Des de desembre Empordà Selecte se suma a l’oferta de mercats dels dijous a Figueres

2011-11-17 09:00

L’Ajuntament de Figueres col·labora en la creació del Mercat Empordà Selecte. Organitzat per l’Associació de veïns de la plaça de l’Estació, el mercat es farà cada primer dijous de mes en aquesta mateixa plaça des del primer de desembre.

Centrat en productes empordanesos de qualitat -tant alimentaris com artesanals- l’Empordà Selecte comptarà amb una vintena de parades amb un horari que anirà de les nou del matí a les cinc de la tarda, aproximadament. Es tracta d’una iniciativa que neix amb l’objectiu d’enfortir la visió de Figueres com a ciutat de mercats i per dinamitzar comercialment el barri.

Coincidint amb el mercat també es faran tallers i activitats paral·leles relacionades amb algunes de les parades. Per exemple el primer dia de mercat, l’1 de desembre, el protagonisme serà per a Mas Mercè, que realitzarà activitats relacionades amb la producció dels formatges de cabra i de la llana. L’oferta de l’Empordà Selecte es completarà amb un estand d’informació i turisme, a més d’un que ocuparà de forma rotativa una associació sense ànim de lucre. En la primera edició aquesta parada serà per la Fundació Oncolliga de Girona.

Una primera experiència es va portar a terme el passat mes d'abril per commemorar el Dia Mundial de la Salut amb una fira que combinava art i productes de qualitat.