Denuncien un conductor que circulava amb excés de velocitat i begut a la C-260 a Castelló d'Empúries

2015-12-15 18:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Figueres, van denunciar el dia 10 de desembre, un home, de 31 anys d’edat i veí de Castelló d’Empúries, com a presumpte autor d’una infracció de velocitat, recollida al Reglament General de Circulació, i per conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

Els fets van passar el mateix dia 10 de desembre, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 40.1 de la carretera C-260, al terme municipal de Castelló d’Empúries.

Quan passava un minut de les dotze del migdia els mossos van detectar un turisme que circulava a 130 km/h, en un tram de via que està limitada a 80 km/h.

Els agents, en aturar el vehicle, van observar que el conductor del vehicle presentava signes d’anar sota la influència de begudes alcohòliques. En fer la prova d’alcoholèmia a l’home, aquest va donar un resultat positiu de 0.36 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, quan el límit màxim en aquest cas era de 0.25 mg/l.

Per tot això, els mossos van denunciar el conductor del turisme per excés de velocitat, que li podria comportar un cost econòmic de 300 euros i la retirada de 2 punts, i una segona denúncia per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, que li podria comportar un cost de 500 euros i la pèrdua de 4 punts del permís de conduir.