Denunciat un bar musical d'Empuriabrava per triplicar l'aforament autoritzat

2016-08-06 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de la Policia Administrativa de la Regió Policial Girona van denunciar el dia 31 de juliol un establiment obert al públic per cinc infraccions del Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives.

A les dues de la matinada del 31 de juliol, agents de l’esmentada unitat van realitzar diverses inspeccions en diferents locals d’oci nocturn de la població d’Empuriabrava. En un dels locals, concretament en un bar musical, els mossos van observar que hi havia una gran afluència de gent. En el recompte d’aforament efectuat amb la presencia del responsable de l’establiment, es va constatar una ocupació molt elevada.

Un cop comprovats els permisos i l’aforament, els agents van constatar que la llicència autoritzava el local a tenir un màxim de 149 persones i que en realitat n’hi havia un total de 448.

Els policies van denunciar l’establiment per triplicar l’aforament permès. També el van denunciar per tenir una via d’evacuació obstaculitzada, realitzar l’activitat en una zona comunitària, controladors del local amb acreditació caducada i discrepància de l’aforament segons el rètol i la llicència d’activitat.

Els agents van realitzat un acta en la qual van fer constar totes les infraccions detectades i la van remetre als Serveis Territorials de Joc i Espectacles de Girona, que serà l’organisme encarregat de sancionar l’establiment.