Denunciat a Castelló d’Empúries un camioner amb una taxa d’alcohol 10 vegades superior a la permesa

2011-04-20 11:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra han denunciat un camioner que circulava amb una taxa d’alcohol deu vegades superior a la permesa.  Els fets van passar el 17 d’abril a la carretera C-260, a Castelló d’Empúries on els efectius de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona (sector Figueres), estaven fent un control d’alcoholèmia.

Els agents, cap a dos quarts de cinc de la tarda, van aturar un camió, que circulava per aquesta via, per tal de fer la prova de l’alcohol al conductor. En aturar-lo, els mossos, van poder comprovar com el permís de conduir que mostrava l’home estava caducat i que la ITV del camió no estava en vigor.En fer les proves de detecció alcohòlica, el conductor va donar una taxa final d’1.61 mg/l en aire expirat, més de deu vegades per sobre del límit establert per a conductors de camions, que és de 0.15 mg/l en aire expirat.

Per tots aquests fets, els mossos d’esquadra van obrir diligències policials i es va citar l’home per tal de declari al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.