Denuncien quatre joves polonesos a Maçanet de Cabrenys per incomplir la regulació d’accés motoritzat al medi natural

2017-03-04 10:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona (URMA), van denunciar, el dia 1 de març, quatre persones de nacionalitat polonesa, per una infracció de la llei 9/1995, de 27 de juliol que  regula l’accés motoritzat al medi natural.

Els agents de la unitat regional de medi ambient de Girona van ser requerits per intervenir en una problemàtica amb l’accés motoritzat al medi natural en una zona de Maçanet de Cabrenys.

Segons les queixes dels ciutadans, regularment hi havia grups organitzats de motoristes estrangers que circulaven per pistes i corriols incomplint la llei 9/1995, de 27 de juliol, de regulació de l’accés motoritzat al medi natural.

A quarts de tres del migdia del dia 1 de març, una patrulla va realitzar un dispositiu de recerca de possibles infractors en una zona forestal del Paratge El Grau de Maçanet de Cabrenys.

Els mossos van localitzar a quatre persones de nacionalitat polonesa que circulaven amb motocicletes d’enduro per una pista de terra de menys de quatre metres d’amplada incomplint la normativa establerta. Els agents van denunciar als joves per infringir la llei i circular per un camí de gran recorregut (GR-11) de menys de quatre metres d’amplada.

La denúncia va ser tramesa als Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat de Girona que s’encarregarà de tramitar el corresponent expedient.