Demanen el desdoblament de la N-II amb un acte reivindicatiu a Bàscara el dissabte 16

2012-06-11 13:00

El proper dissabte, 16 de juny, a les 12 del migdia, ERC i les JERC, juntament amb els sindicats CCOO i UGT han organitzat un acte reivindicatiu a la Nacional-II a Bàscara sota el lema “Desdoblament de la N-II ja!", amb l'objectiu de denunciar el mal estat de la carretera i el dèficit en infraestructures que pateixen les nostres comarques. 

El portaveu regional de les JERC, Pau Presas, ha fet explicat que aquest és un acte obert a tothom, i que com més persones, entitats i partits polítics s’hi sumin, més ressò tindrà. ‘L’objectiu és reclamar el desdoblament urgent de la N-II i denunciar el dèficit en infraestructures que patim les comarques gironines’. La secretària d’UGT Comarques Gironines, Dolors Bassa, ha explicat que ‘més de la meitat dels accidents de trànsit que hi ha a les nostres comarques succeeixen a la Nacional II, i la majoria d’aquests, són de treballadors’. Ha titllat de túnel negre aquesta infraestructura i ha denunciat al Govern estatal de postura de maquillatge quan parla d’aquesta via de comunicació. 

Per la seva banda, el secretari de CCOO Comarques Gironines, Bartomeu Compte, ha denunciat que el no desdoblament de la N-II  ‘és un fre per a l’activitat econòmica a les nostres comarques, i això no ens ho podem permetre’. A més, denuncia que ‘el Govern ha de destinar la inversió pública a infraestructures públiques, com la N-II, i no a empreses privades que gestionen les autopistes’. La diputada Teresa Jordà, ha fet una crida a què tots els partits polítics s’hi sumin. ‘No pot ser que durant la campanya electoral tots els partits parlessin de la N-II i ara no hi hagi unitat d’acció’. 

El punt de concentració serà a l'entrada de Bàscara on es desplegarà una pancarta amb el lema 'Diem prou al dèficit d'infraestructures a comarques gironines. Desdoblament de la N-II ja'. Seguidament s’iniciarà la marxa lenta amb vehicles i finalment, hi haurà la lectura d'un manifest a càrrec de Maria Mercè Roca.