Delpuerto presenta un nou single amb una exposició de 13 artistes a Ca l'Anita de Roses

2024-01-12 13:00

Delpuerto, reconegut músic i compositor, presenta la seva exposició "Para un mal día", inspirada en el seu últim single que porta el mateix nom i que estrenarà amb la inauguració de l'exposició. Després de la pèrdua del seu pare i mànager, Delpuerto cerca explorar com 13 artistes de diferents disciplines troben remeis per a superar els mals moments.

Del 19 de gener al 13 de febrer, la sala d'exposicions Ca l’Anita de Roses acull aquesta exposició que té com a objectiu destacar la diversitat d'enfocaments que existeixen per a afrontar les adversitats i obrir un diàleg sobre la salut mental. En aquest esdeveniment, 13 artistes de renom comparteixen les seves perspectives a través de l'alta gastronomia, la fotografia, l'escultura, la moda, la pintura i fins i tot la medicina forense.

En el cas de Delpuerto, aprofita per exposar el seu nou videoclip i single inspirat en la superació de mals moments. La iniciativa va més enllà de la mostra artística, ja que durant l'exposició es durà a terme una convenció liderada per un dels artistes participants. Aquest espai addicional
proporcionarà un lloc per a discutir i reflexionar sobre les experiències personals i col·lectives relacionades amb la superació de moments difícils.

"Para un mal día" no busca només retre homenatge al llegat del seu pare, sinó també fomentar la comprensió i empatia entorn de les lluites diàries que enfrontem. L'exposició, així com la cançó, pretén ser un recordatori que, fins i tot en els moments més foscos, existeixen un ventall de possibilitats per a trobar alleujament, fortalesa i superació.

Els artistes que conformen aquesta exposició són: Albert Adrià (xef), Alberto Del Puerto (músic i compositor), Ana Gutiérrez (escultora), Antonio G. Nicolas (pintor i escultor), Emma Bagshaw (patronista), Josep Maria Viaplana (escultor i ferrer), Juan Cardosa (dissenyador gràfic i il·lustrador), Marta Rutllant (pintora), Mònica Campdepadrós (artista multidisciplinaria), Narcís Bardalet (metge forense), Paula Font (pintora), Pol
Ballonga (escultor) i Santiago Botero (fotògraf).