Del 8 a l'11 la Mostra del Vi de l’Empordà a la Rambla amb 32 expositors

2011-09-07 10:00

La Rambla de Figueres serà l’escenari la de la 27a Mostra del Vi de l’Empordà. Una edició que enguany s’inaugurarà el 8 de setembre, amb el pregó de la sommelier i Premi Nas d’Or 2011, Montse Velasco, i s’allargarà fins l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

L’Àrea de Promoció de l’Ajuntament de Figueres ha confirmat la presència de trenta dos expositors -la mateixa quantitat que l’any passat- que ompliran durant quatre dies el passeig més emblemàtic de la capital de l’Alt Empordà. Aquest any es posaran a la venda 6.500 jocs de tiquets a un preu de vuit euros. Cada joc de tiquets permetrà realitzar sis degustacions de vins o caves i set de productes d’alimentació. A més, amb la compra dels tiquets també es donarà una copa per a poder realitzar les degustacions, la qual canvia de disseny per degustar els vins amb més qualitat.

El regidor de Promoció Econòmica i Fires, Manuel Toro, destaca “el valor d’una fira que cada any ens situa al mapa de Catalunya. I és precisament aquest tipus de fires, més enllà de l’excel•lent qualitat de tots els productes que s’hi poden degustar, que ens marquen el camí a seguir en la promoció econòmica de la ciutat. I és que com consta en el Pla d’Acció de Promoció Econòmica, les rutes enoturístiques i la formació de la nostra gent en aquest aspecte són un dels valors a potenciar a l’Empordà i a Figueres”.

La Mostra del Vi de l’Empordà va néixer fa vint-i-set anys com a resposta a una necessitat del sector vitivinícola de l’Alt Empordà per donar a conèixer els seus vins i caves. L’èxit de la primera edició, ja a la Rambla, va engrescar altres cellers i cooperatives a afegir-se a una iniciativa que des de fa anys supera de forma constant la trentena d’expositors.