De cara a les municipals ERC de Figueres treballa en un projecte de ciutat integrador amb altres forces d'esquerra

2014-06-02 10:18

Esquerra Republicana de Catalunya i les Joventuts d’Esquerra Republicana de Figueres comuniquen que, tot just passades les eleccions europees, continuen treballant per la ciutat de Figueres, en un projecte de ciutat integrador que aglutinarà el major nombre possible de forces d’esquerra. 

Aquest projecte ha de culminar necessàriament en una proposta oberta i renovadora, i en un programa modern i social que s’anirà construint amb l’ajut i la participació de tota la ciutadania i tenint en compte les necessitats i els anhels de tota la ciutadania. 

Per a fer-ho possible, en els propers dies tindran lloc diverses reunions en el si del partit a Figueres, les conclusions de les quals marcaran el full de ruta de cara a les eleccions municipals del 2015. 

Quant als procediments per construir aquest projecte, el 18 de març passat, ERC Figueres donava a conèixer a la seva militància un Pla de Treball que en dibuixava el marc estratègic. Un cop passades les eleccions europees és el moment d’executar-lo i continuar treballant fidels a aquest Pla marcat. 

En paraules d’Agnès Lladó, presidenta d’ERC Figueres, “ERC vol ser la llista que aglutini tot el moviment d’esquerres a la ciutat; ara el més important és treballar per Figueres. El moment històric comporta una responsabilitat molt gran i només nosaltres podem ser l’alternativa si volem que Figueres sigui una ciutat de referència, que no és res més que una ciutat que tingui cura de la seva gent”.