David Frigola presenta 'El diamant d'Herkimer'

2013-09-30 19:30

Dimecres vinent, 2 d'octubre, a partir de les 19.30 h i a la biblioteca Carles Fages de Climent de Figueres es presentarà la primera novel·la de l'escriptor empordanès David Frigola, El diamant d'Herkimer. La presentació anirà a càrrec del periodista Josep Maria Bernils i del mateix autor. 

David Frigola i Fontacaba (Figueres, 1980) va estudiar administració i finances per gestionar el negoci familiar durant més de deu anys. Després d'un procés d'adaptació als canvis dels nous temps va decidir emprendre el camí literari que l'ha portat a publicar aquest primer llibre d'aventures. Des de fa deu anys col·labora com a articulista a la premsa comarcal.

El diamant d'Herkimer relata la història d'en Romeu, un noi perdut en una laberint sense sortida de rutines i d'avorriment fins que un dia veu la llum del seu destí quan se li acudeix escriure un llibre. Aquí comença la seva experiència vital que anirà aparellada a un conjunt d'aventures.

Les seves pors l'atacaran sense compassió obligant-lo a enfrontar-s'hi amb audàcia, astúcia i contundència, emprenent una aventura espai-temporal, vivint i revivint passat, present i futur entre civilitzacions enterrades i cultures perdudes, esdevenint així una fantàstica epopeia que el portarà fins a les mateixes portes de l'abisme.