David Fernàndez de la CUP dissabte a Figueres

2014-09-03 11:30

El diputat David Fernàndez participarà a l'acte que ha organitzat la CUP de Figueres per demanar el Sí a la independència a la consulta del 9 de novembre. Serà el dissabte 6 de setembre a les 20 h a plaça Catalunya. Amb aquest acte la candidatura vol mostrar el seu compromís irrenunciable amb la celebració de la consulta i amb el vot favorable a la independència. Així mateix, pretén visualitzar la realitat del país més enllà del principat de Catalunya. Per aquest motiu la nord-catalana Marta Serra, del grup de suport de la CUP a Perpinyà, també prendrà la paraula.

La CUP també emmarca aquest acte dins la campanya de l'esquerra independentista que demana la independència “per canviar-ho tot”. Amb aquesta campanya la formació vol posar èmfasi en la necessitat de bastir un nou estat pensat per satisfer les necessitats de la majoria social i no de les elits econòmiques. En aquest sentit consideren imprescindible que s'estableixin mecanismes per aturar la corrupció i es construeixi un estat més democràtic, transparent i on el poder recaigui en els ciutadans.

La formació independentista també aprofitarà aquest acte per animar tots els figuerencs a inscriure's a la Via Catalana de l'Onze de Setembre, ja que consideren que el desenllaç del procés dependrà de la capacitat d'organització i mobilització dels ciutadans.

 

Lloc de cerca