David Bisbal el 12 d’agost a la Ciutadella de Roses presentant “Sin mirar atrás”

2010-05-28 08:14

Roses esdevindrà aquest estiu, juntament amb Barcelona i Torredembarra, un dels escenaris catalans escollits pel cantant David Bisbal per presentar el seu darrer treball “Sin Mirar Atrás”. El concert, del qual ja s’han posat a la venda un total de 10.000 entrades (25 €), tindrà lloc el 12 d’agost a l’Espai Cultural La Ciutadella, dins la programació de la Festa Major de la població.

El nou treball discogràfic de David Bisbal porta per títol “Sin Mirar Atrás” i es caracteritza per una sonoritat molt moderna, entre l’estil llatí amb el qual es va donar a conèixer l’artista l’any 2002 i el més proper al pop-rock del seu anterior àlbum “Premonición”.

Amb aquest concert, l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament i Ata Producciones y Eventos, segueixen apostant per posicionar Roses dins el circuit musical de concerts de gran format durant la temporada d’estiu, tal i com va fer els anys anteriors amb les actuacions de “El Canto del Loco” (2009), Estopa (2008) i Alejandro Sanz (2007), tots ells amb gran afluència de públic.

Les entrades anticipades per al concert ja s’han posat a la venda al preu de 25 euros. Es poden comprar al TELENTRADA de Caixa de Catalunya i, presencialment, al SiUsPlau de Roses i al Federal de Figueres. El mateix dia de l’actuació es podran comprar a les taquilles del recinte a un preu de 30 euros.