Darrers dies del concurs de fotografia crítica 'Figueres obre els ulls'

2015-02-19 12:00

El concurs de fotografia crítica, #FigueresObreelsUlls celebra la seva segona edició organitzat per les JERC Figueres. És obert a tothom i s’hi pot participar enviant tantes fotografies com es vulgui; és una campanya de denúncia i participació ciutadana que pretén contribuir a millorar la ciutat incentivant la participació i el compromís de la població. Les fotografies participants han de ser de Figueres i han de mostrar quelcom a millorar, una denúncia o reivindicació que pot ser a tots els nivells: social, econòmic, d’infraestructures, etc. L’objectiu és obrir els ulls als participants i a la ciutat de Figueres amb aspectes que necessiten millores, que són criticables o denunciables, per tal d’incentivar la crítica i el debat des de la ciutadania i des de la política. També es poden presentar propostes per escrit relacionades amb les fotografies fetes, a través de títols o missatges; amb aquest concurs també es busquen idees i propostes per a millorar la ciutat.

S’han de penjar les fotografies amb el hashtag #Figueresobreelsulls a Instagram fins el diumenge 22 de febrer.

El dissabte 28 de febrer al vespre es farà un acte al bar “La Belle Epoque” de Figueres, on s’exposaran les fotografies del concurs i es repartiran els premis. Aquest acte comptarà amb com a ponent amb Jair Dominguez, conegut periodista, guionista i escriptor figuerenc.

Les 4 primeres fotografies tindran premi: 1: Tablet 2: Dos abonaments per l’Acampada Jove. 3: Lot de productes de la Musaranya. 4: Lot de llibres. Els noms dels guanyadors s’anunciaran en el mateix acte del dia 28 de febrer. Com a membres del jurat, es comptarà amb la presència de joves professionals en el món de la fotografia: Aida Lopez, Montse Capel, Sergi Espinosa i Borja Balsera. Podeu trobar tota la informació i les bases del concurs a: https://figueresobreelsulls.wordpress.com/.