Darrer cap de setmana de Sons del Món amb totes les entrades venudes

2016-07-27 13:30

El grup Manel tancarà divendres la novena edició del festival Sons del Món a la plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries, amb totes les entrades venudes des de fa dies.

Segons la sommelier Laura Masramón, el maridatge del grup Manel amb el celler Vinyes d’Olivardots és afí per la meticulositat i l’enginy. Dos projectes d’èxit des de la primera anyada, al 2008 i al 2006 respectivament. Un celler que elabora vins senzills, realment bons i molt aclamats per tothom, com ho són tots els discos de Manel.

El vi Finca d’Olivardots Vermell 2012 està format per quatre components: Syrah, Garnatxa negra, Carinyena negra i Cabernet sauvignon. Així doncs, un vi que destaca per la puresa del raïm, explotant en aromes de fruita fresca i notes làctiques, i per l’elegància d’una criança respectuosa que dóna un punt especiat sobre records de vainilla.

D’altra banda, la música creada pel quartet català de folk-pop enganxa per les seves rimes costumbristes, amb les quals fàcilment un es pot sentir identificat. Cançons que es fan escoltar amb humor fi i lletres plenes de significat. Com els vins del celler de Capmany, que també es fan escoltar i darrera del seu bon gust, amaguen un mar de coneixement., l’ambient de Sons del món i les històries rítmiques de Manel segur que no serà en va.

Els concerts de petit format i íntims a cellers de l'Empordà, també arriben a la seva fi aquest divendres i dissabteamb totes les entrades venudes. Joana Serrat actua divendres al Celler La Vinyeta de Mollet de Peralada i Cris Juanico dissabte al Celler d'en Guilla de Rabós d'Empordà.