Darnius celebrarà el Pessebre Vivent el dissabte 17 de desembre

2016-12-06 19:37

La tercera edició del Pessebre Vivent de Darnius s'iniciarà a la plaça Major i tindrà un recorregut pel casc antic del poble. Els romans seran els guies de l’espectacle, que és dividirà en dues passades, una primera a les 19.00h i una darrera a les 19:45h.

Com els altres anys, l'accés al pessebre serà gratuït i els visitants podran gaudir de la típica sopa durant el recorregut. Al final de la representació, coques, fruits secs i garnatxa al costat del foc, posaran punt i final a la vetllada.

El pessebre està organitzat pel poble amb la col·laboració de l'Ajuntament de Darnius i el suport d'una trentena d'empreses de la zona.

Pau Llosa, figurant i membre de l'organització del pessebre, ha explicat "crec que és un dels dies més especials que tenim, tot el poble està mobilitzat i, quan arriba el dia, es respira màgia. Aquest any, a més, donem la benvinguda a la companyia la Mosca Teatre de Girona i estem orgullosos de poder aportar el nostre granet de sorra al projecte Proactiva Open Arms".

La companyia La Mosca Teatre ha dit que "després de rebre una proposta de col·laboració en l'escenificació del Pessebre Vivent de Darnius, ha decidit participar activament en aquest jove i sòlid projecte tot aportant alguns elements a aquesta tercera edició de l'espectacle".

A part de la col·laboració gironina, el Pessebre Vivent de Darnius destinarà el 10% de les donacions a l'ONG Proactiva Open Arms de Badalona. Una contribució econòmica que anirà destinada a aquesta platafoma per ajudar els qui escapen de conflictes bèl·lics, persecució política o pobresa, pel mar Mediterrani.

L'organització Proactiva Open Arms ha volgut agrair obertament la iniciativa del Pessebre Vivent Darnius "per voler col·laborar amb la nostra causa. Iniciatives com la vostra ajuda a què poder continuar amb la nostra tasca en el Mediterrani on les vides es perden sense cap sentit".