Dalícatessen convoca el seu onzè concurs de fotografies de l'entorn dalinià

2012-09-19 08:00

El concurs PhotoDalícatessen arriba enguany a la seva onzena edició. Aquest concurs fotogràfic és una iniciativa del Cafè Dalícatessen que compta, des fa cinc anys, amb la col·laboració dels Amics dels Museus Dalí, pel que fa les tasques d’organització i de recepció de les fotografies. El seu objectiu és promoure la fotografia i fomentar actes culturals a l’entorn del Museu Dalí. Els organitzadors consideren que "amb petites  iniciatives com aquesta engresquem a la gent a fer-se més seu i gaudir d'aquest entorn dalinià". 

El jurat d´aquesta nova edició estarà format per Montse Aguer, directora Centre Estudis Dalinians, Santi Coll, director del Setmanari Empordà de Figueres, Pere Pagès, fotògraf local que havia treballat a El Punt i Pasqual Pesudo, membre de la junta i representant dels Amics del Museu Dalí. Cada any hi ha un fotògraf convidat, enguany és Pere Duran, fotògraf amb una llarga trajectòria , i conegut a les comarques de Girona per la seva feina al diari El País. 

La dotació dels premis és de 650 euros i dos carnets de soci dels Amics dels Museus Dalí. La recepció d’obres serà del fins al 31 d'octubre de 2012. Més informació a la web: www.dalicatessen.com o físicament al Cafè Dalícatessen, Sant Pere, 19 de Figueres o a la seu dels Amics dels Museus Dalí.

Fotografia de Petra Vlasman