“Dalí al Castell de Figueres vist per Joan Vehí” prorrogada fins a finals de setembre

2011-08-06 10:00

L’exposició “Dalí al Castell de Figueres vist per Joan Vehí” s’ha prorrogat fins a finals de setembre. Els seus responsables han pres aquesta decisió després de comprovar l’èxit de visitants que s’acosten fins al Castell de Sant Ferran per veure el recull d’imatges del pintor figuerenc i Gala.

També s'han ampliat els horaris i es pot visitar tota la setmana: de dilluns a divendres d’11 a 19 hores; dissabtes de 10.30 a 20 hores; i, finalment, els diumenges de 10.30 a 14.30 hores.

Més continguts
El comissari de l’exposició, Pere Maset, celebra l’èxit de la mostra i avança que “també hem afegit nou material. En concret unes imatges dels anys 70 quan Dalí va comprar el castell de Púbol. Fotografies molt curioses on es pot veure el castell abans de la seva remodelació o la mateixa Gala dirigint les obres de restauració” .

“Dalí al Castell de Figueres vist per Joan Vehí” l’organitza el fotògraf Joan Vehí, l’Ajuntament de Figueres, el Consorci del Castell de Sant Ferran, i compta amb la col•laboració de la Fundació Gala - Salvador Dalí.