Cursos de programació d’aplicacions per a mòbils a la Fundació Clerch i Nicolau

2013-12-13 15:00

La Fundació Clerch i Nicolau ofereix un programa de formació en aplicacions mòbil per fomentar l’ocupació dels seus ciutadans en aquest sector, lligat a les noves tecnologies, que es troba en una situació d’alt creixement i estrategia. El programa Spurna Apps-Forma està plantejat perquè persones sense grans coneixements en aquest terreny puguin obtenir una base que els permeti desenvolupar-se professionalment en el sector de les APPS.

El Centre Spurna de Girona, especialitzat en l’aplicació de les TIC a diferents àmbits, en col·laboració amb el Parc Científic de la Universitat de Girona, és l’encarregat d’organitzar els tres cursos programats:

Nivell 1. El primer curs és d’iniciació Java per a programació d’Android, adreçat exclusivament a persones que s’inicien en aquesta formació. Tindrà lloc del 14 de gener al 13 de febrer i és de 30 hores.
Nivell 2. El segon curs permet adquirir una base més sòlida en programació d’APPS i domini Java. Es farà del 25 de febrer al 10 d’abril i és de 40 hores.
Nivell 3. S’ofereix un tercer curs per aprofundir en coneixements més específics. La durada és més curta, un total de 16 hores, i tindrà lloc del 6 al 15 de maig.

Els cursos es faran els dimarts i dijous a la Fundació Clerch i Nicolau (c/Nou 53). El primer i segon nivell seran de 18 a 21h mentre que el tercer serà de 17 a 21h. Als joves, aturats i famílies monoparentals se’ls farà un preu més assequible, així com una oferta a tothom que s’apunti als tres cursos.

Els grups seran reduïts, un màxim de 15 alumnes, per tal d’assegurar que siguin interactius i pràctics. Un cop superada la formació, amb l’examen i exercicis corresponents i l’assistència a les sessions, s’atorgarà un títol a cada nivell. A més, cal destacar que tots els aprovats entraran en una borsa de treball especialitzada en aquest sector per obrir-se camí en el món professional.