Cursos de cuina a Figueres per a dones majors de 45 anys en situació d’atur

2010-12-16 14:30

La regidoria de Salut de l’Ajuntament de Figueres, Nutem i l’Obra Social Catalunya Caixa organitzen el curs “L’alimentació i la seva planificació familiar per a dones majors de 45 anys en situació d’atur”. Un curs que té com a objectiu principal planificar una alimentació saludable, millorar l’estat de salut de tota la família i prevenir malalties cròniques no transmissibles relacionades amb una alimentació irregular. A més, al finalitzar les classes es lliurarà als alumnes un certificat que els hi pot facilitar l’accés al món laboral, dins del ram de l’hostaleria i la restauració.

La regidora Maria Antònia Bonany explica que amb aquesta iniciativa “es vol millorar la planificació a l’hora de comprar els aliments i el consum d’aquests i, al mateix temps, aprendre els conceptes bàsics sobre l’alimentació sana. En cada sessió es treballarà una recepta i diversos temes, des de diferents perspectives i d’una manera molt pràctica i visual”.

El curs, dividit en dotze sessions de dues hores cadascuna, es realitzarà un cop per setmana, a partir del 18 de gener fins al 5 d’abril a la seu de “Obra Social Catalunya Caixa” al carrer Pi i Margall, 5 de Figueres.. El període d’inscripció va començar el passat 13 de desembre i s’allargarà fins el proper 14 de gener a la Oficina de Serveis Socials.