Cursos de cuina per a professionals i amateurs a l'Escola d'Hostaleria

2010-12-21 09:00

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà obre les inscripcions per als cursos de cuina dirigits a persones amateurs i per a professionals en actiu. Aquests cursos s’impartiran durant tot el curs escolar i s’aniran programant en funció de les necessitats i demanda dels usuaris.

Actualment, l’Escola ha programat els primers cursos per a Gener - Febrer de 2011. En breu s’informarà de nous cursos per a la resta del curs escolar. S’aniran programant temes diferents durant tot el curs. Les places per als cursos són limitades.

Cursos per a persones amateurs

Aquests cursos, de curta durada, estan pensats per a millorar les habilitats culinàries de les persones que gaudeixen de la cuina de forma amateur, i contemplen des de formació bàsica per a principiants fins a cursos de major nivell i semi professionals. Els alumnes utilitzaran les instal·lacions de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà per a les classes, que seran cent per cent pràctiques.

Cursos per a professionals en actiu

Aquests cursos estan pensats per ajudar als professionals en actiu o a les persones que s’han incorporat recentment al mercat laboral en el sector de la gastronomia a millorar les seves habilitats professionals. Les característiques de les instal·lacions de la nova Escola permeten adaptar perfectament aquests cursos als seus objectius.

Cursos de manipulador d’aliments

A més, l’escola oferirà de forma permanent un curs de manipulador d’aliments (títol oficial) dirigit a totes aquelles persones que requereixen aquest certificat per a la seva feina.

El Xec Regal

L’Escola també ofereix la possibilitat d’adquirir un Xec Regal per a poder obsequiar a familiars i amics amb un curs de cuina. El Xec regal s’adquireix a les instal·lacions de l’Escola i dona dret al portador a realitzar el curs que desitgi d’entre tota la oferta formativa que s’anirà proposant durant el curs escolar.

Per trobar informació sobre els cursos, durada i horaris, poden adreçar-se a la pàgina web de l’escola www.escolahostaleriaaltemporda.cat

Per inscriure’s a qualsevol d’aquests cursos cal adreçar-se a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, a l’Avinguda Maria Àngels Anglada, 15 de Figueres, de 9 a 16 hores, al telèfon 972 525 556 o al correu electrònic: escola@escolahostaleriaaltemporda.cat