Cursa BTT a Figueres el diumenge 16 de maig

2010-05-11 10:22

El proper diumenge 16 de maig es cel.lebrarà la cursa de BTT Trofeu Caixa de Girona Gran Premi Challenge Eurodistricte Espai Català Transfronterer a Figueres. És la vintena edició del campionat regional més important d'Espanya i la de Figueres serà la cinquena seu de la present edició. Com a novetat cal remarcar que la cursa de Figueres serà puntuable per la Guak Challenge Eurodistricte Espai Català tranfronterer juntament amb la cursa de la Pic Esteille de Le Boulou (Vallespir-Catalunya Nord).

L’organització va a càrrec del l'associació Brefig, l'Esport Ciclista Figueres i l'assessorament tècnic del Club BTT els Senglanassos que, amb 14 anys d’història, és un dels clubs de bicicleta de muntanya més antics de Catalunya. Col.laboren de forma activa també l'Ajuntament de Figueres i les Federacions Catalana i Francesa de ciclisme.

La sortida i arribada de la cursa serà al Pavelló d'Esports de la capital Alt Empordanesa. El recorregut balisat de 11 quilòmetres transcorrerà als voltans del Castell de Sant Ferran, un dels atractius d'aquesta cursa és que desde diferents punts del del castell de Sant Ferran es pot veure la totalitat del circuit. Tot i que Figueres està situat al bell mig de una plana el recorregut serà molt exigent amb constants pujades i baixades. S'ha treballat en l'últim mes per adequar els corriols i augmentar el nombre de pistes forestals tal com van demanar els corredors en la pasada edició. La primera cursa sortirà a les 9 del matí.