Curs de genealogia a l'Arxiu Comarcal

2010-10-19 07:45

La difusió dels continguts i les possibilitats que són inherents al patrimoni documental és una de les tasques que es promouen des dels arxius que integren la Xarxa d’Arxius de la Generalitat de Catalunya. És en aquesta línia, que s’ha cregut oportú endegar tota una sèrie d’activitats que pretenen l’acostament de tots els investigadors, estudiosos i públic en general a la documentació que es custodia a l’Arxiu Comarcal i que és a l’abast de tothom amb ganes de consultar-la.

En concret, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Empordanesos, organitza un Curs d’introducció a la genealogia per tal d’oferir de manera didàctica i entenedora, uns coneixements teòrics i pràctics sobre aquesta disciplina, orientats cap a la metodologia de treball, informació sobre les fonts documentals i l’elaboració i confecció dels arbres genealògics.

Aquest curs va adreçat a totes aquelles persones que vulguin conèixer el propi passat familiar i també a totes aquelles interessades en les fonts documentals dels arxius i de la història en general. Tindrà lloc els divendres 12 i 19 de novembre de 17.00 a 19.30  a la seu del mateix arxiu. Serà impartit pel Sr. Santiago de Llobet Masachs, membre de la Societat Catalana de Genealogia. Cal una inscripció prèvia (acaltemporda.cultura@gencat.cat) i el preu és de 25 €. Les places són limitades.