Cultura Democràtica s'ha presentat organitzant el tercer debat electoral de Figueres

2015-05-16 11:00

L’associació Cultura Democràtica, promoguda especialment per joves empordanesos, va realitzar el seu acte de presentació al Cercle Sport aquest divendres 15 de maig amb un notable èxit de participació.

Ha estat un debat organitzat amb els candidats a l’alcaldia de Figueres Marta Felip (CIU), Maria Àngels Olmedo (PP), Pere Casellas (PSC), Albert Testart (ERC), Natàlia Sànchez (CUP), Xavier Monfort(CExF) i Héctor Amelló (C’s) moderat per el periodista Borja Balsera. 

Una vegada finalitzat el debat, el president de l’associació Pau Muñoz ha presentat els objectius de la mateixa, recalcant que les societats han d’evolucionar cap a un entorn molt mes participatiu i que el diàleg es l’eina principal per aconseguir-ho.

Cultura democràtica és una associació transversal i no vinculada a cap partit polític, que neix per defensar els valors de la llibertat i la democràcia, la tolerància, el respecte, el treball, el sentit crític i la lliure agrupació de les persones. Cultura Democràtica és una associació recent, però que ja ha començat amb força; realitzant diversos programes televisius, a televisions locals de Catalunya, també col·laborant en programes de ràdio i produint contingut a través de les xarxes socials.