"Cuiners a l'Aula" a l'Escola d'Hostaleria

2011-01-26 09:00

Aquest dimecres 26 de gener l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà inaugura el projecte "Cuiners a l'Aula" amb la presència de Llúis Fernàndez, Cap de cuina del Restaurant Els Pescadors de Llançà, que oferirà una classe pràctica als alumnes del centre. El proper convidat, el dia 16 de febrer, serà Jordi Lladó, Cap de cuina del Restaurant El Molí de Pont de Molins, que dirigirà durant un matí l’aula pràctica de la cuina d’aplicació. Lladó ensenyarà als alumnes a elaborar un menú amb plats inspirats en la cuina que ofereix habitualment el Restaurant El Molí de Pont de Molins.

Projecte Cuiners a l’Aula

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ha creat el projecte “Cuiners a l’Aula”. L’objectiu és apropar reconeguts professionals del sector de la nostra comarca a les aules per crear un vincle entre empresa i escola.

Consisteix en visites programades de professionals del sector que, de forma desinteressada i gratuïta, accedeixen a incorporar-se durant un matí a les aules de cuina i/o pastisseria, on els alumnes realitzen les classes pràctiques dels estudis. Aquests professionals participen activament en la elaboració dels plats objecte del curs amb propostes pròpies del seu restaurant i donen una visió personal de gastronomia als alumnes.

Aquesta visita, a banda de ser de gran profit per a la formació dels alumnes, fomenta la interrelacció entre els professionals del sector i els futurs cuiners i cambrers de la comarca.