Cs Figueres demana que es retiri de l’Ajuntament de Figueres la pancarta 'Llibertat presos polítics' i exigeix neutralitat en el pregó de les Festes de la Santa Creu

2018-04-13 11:00

“Les Festes de la Santa Creu han de ser per a tots els ciutadans i no posar-se al servei d'interessos ideològics partidistes”. Sobre la base d'aquest argument, el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha sol·licitat al govern municipal que retiri la pancarta de suport als polítics presos que hi ha en la balconada consistorial i ha exigit que “l'alcaldessa es responsabilitzi personalment” d'assegurar que el pregó de les Festes “respecti el principi de neutralitat”.

Amelló ha considerat que ambdues actuacions “garantirien el principi d'objectivitat i neutralitat que ha de presidir les actuacions de les Administracions Públiques”. Al seu torn, també ha aprofitat per exigir que tornin a ser “hissades totes les banderes oficials” en la façana de l'Ajuntament que, ara com ara, “romanen arriades sense justificació”.