Correfoc, balls tradicionals i el pregó de Xuriguera i Faixedas a la festa de Castelló d'Empúries

2011-08-01 17:00

Castelló d'Empúries celebra la seva festa major d'estiu del 5 al 10 d'agost. El pregó estarà protagonitzat per Xuriguera i Faixedas, dos excomponents de Teatre de Guerrilla. Es farà dissabte a les 12 del migdia a la plaça dels Homes. Aquests mateixos artistes actuaran el dimarts dia 9 al Pati del Palau dels Comtes amb l'espectacle "Live".

Del programa d'actes destaca el correfoc per commemorar el cinquè aniversari d'aquesta colla. Es farà aquest dissabte, començarà amb una Tabalada per carrers i places a les 10 de la nit, seguidament hi haurà el correfoc que també comptarà amb la participació dels Diables de l'Albera. Per finalitzar la ruta hi haurà un espectacle de foc a l'aparcaments de l'Eco-Museu Farinera. El mateix dissabte a la tarda hi ha una cercavila de gegants i a la nit ball amb El Tren de la Costa a la Sala Polivalent.

El diumenge, entre d'altres, hi ha motocròs, sardanes i l'espectacle de balls tradicionals "Dansem" que es farà al Pati del Palau dels Comtes a les 10 de la nit. A la mitja part es ballarà la sardana de punts lliures "Summer mambo".