Convoquen un concurs a Instagram amb motiu del Festivalet Posta de Sol de Roses

2016-10-11 20:30

L’Ajuntament de Roses ha impulsat un concurs de fotografia a Instagram amb motiu de la primera edició del Festivalet Posta de Sol, que se celebrarà a la localitat alt empordanesa el 12 i 13 de novembre, coincidint amb l’Estiuet de Sant Martí. Les imatges que es presentin hauran de contribuir a difondre els atractius de Roses i han d’estar relacionades amb la posta de sol o bé amb el propi festival. 

El concurs es posa en marxa el dimecres 12 d’octubre, just un mes abans de l’inici del Festivalet Posta de Sol, i acabarà el 13 de novembre. Els participants han de ser seguidors del festival a Instagram (https://instagram.com/festivaletpostasol), han de publicar les fotografies entre el 12 d’octubre i el 13 de novembre amb els hashtags #postadesolroses i #visitroses, han de ser els autors materials de la imatge, i han de tenir un perfil obert perquè el jurat pugui veure les fotografies. Les bases es poden consultar a la pàgina web www.postadesol.cat.

Els quatre integrants del jurat (l’alcaldessa, el regidor de Promoció Econòmica, un membre del departament de Comunicació i un del departament de Turisme de l’Ajuntament de Roses) seleccionaran 15 fotografies finalistes entre les dues temàtiques, valorant l’adequació a la mateixa, l’originalitat i la tècnica, i el guanyador de cada categoria obtindrà una nit per a dues persones a un hotel de Roses. 

La música també serà protagonista del Festivalet Posta de Sol, organitzat per l’Ajuntament de Roses i amb la producció d’Atelier-Esdeveniments i The Jump Productions. Dissabte i diumenge hi haurà actuacions als dos escenaris amb la participació ja confirmada de: Joan Rovira, premi Enderrock a l’artista revelació d’enguany; Alexa Goddard, youtuber britànica amb més de 350.000 seguidors; Rory and the island, grup format per l’irlandès Rory Gallagher i el català Albert Serrano, que actuaran per primera vegada a Catalunya;  i Víctor Branch, un jove nascut a Barcelona i crescut musicalment entre Torroella de Montgrí i Girona, que ve amb nou àlbum sota el braç i disposat a mostrar-se com és, pura ànima. 

Rovira i Alexa Goddard actuaran el dissabte 12 a 2/4 d’1 del migdia i a les 5 de la tarda, respectivament, mentre que Rory and the Island i Víctor Branch ho faran el diumenge, en els mateixos horaris. Hi haurà una cinquena actuació, dissabte a les 6 de la tarda, que es donarà a conèixer el dijous 13 d’octubre. 

El paisatge i la música es complementen al festival amb la gastronomia mitjançant una doble oferta: el Menú de la Posta de Sol i el Pica-Tasta. Una vintena d’establiments de restauració de Roses oferiran dissabte i diumenge un menú el preu del qual coincidirà amb l’hora de la posta del sol: 17,36€ el dissabte i 17,35€ el diumenge, mentre que sis locals seran a la zona del Pica Tasta, a la plaça de les Botxes, on s’hi podrà degustar tapes, esmorzars salats, vins i vermuts.