Convoquen les places de treballadors especialitzats per al nou Centre Penitenciari Puig de les Basses

2010-04-01 09:28

El Departament de Justícia obre de l'1 al 20 d’abril el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria que ha de cobrir 470 places del cos tècnic d’especialistes, serveis penitenciaris per a la posada en funcionament del nou Centre Penitenciari Puig de les Basses i d’altres centres.

Amb la finalitat d’informar els ciutadans sobre aquest procés selectiu d’accés al cos de l’àmbit penitenciari, i sobre l’obertura del nou centre, el Departament de Justícia instal·larà una oficina d’informació, que estarà oberta els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril, als locals de la Fundació Clerch i Nicolau, al carrer Nou, 53, de Figueres.

En aquest servei, tothom que ho desitgi podrà conèixer les característiques del nou equipament, com funciona un centre penitenciari, com es duu a terme la rehabilitació i inserció d’una persona interna, com es pot accedir a un lloc de treball en aquest àmbit o com es pot col·laborar en l’àmbit de l’execució penal.

El Departament de Justícia, amb col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, han editat una sèrie de materials informatius que la ciutadania tindrà al seu abast a l’Oficina d’Informació del CP Puig de les Basses per conèixer amb més detall el projecte. Igualment, tota la informació de la convocatòria de places està disponible a l’apartat Ofertes de Treball del web www.gencat.cat/justicia/serveis.

Per inscriure’s a la convocatòria, es pot fer per Internet (https://www.gencat.cat/ovt) o mitjançant la presentació de la sol·licitud a qualsevol de les seus del Departament de Justícia al territori.