Convoquen la 13a edició del Premi 8 de març Rosa Maria Ymbert per a estudiants de secundària

2019-01-17 13:30

L'Ajuntament de Figueres ha convocat la 13a edició del Premi 8 de Març Maria Rosa Ymbert amb l'objectiu de sensibilitzar els estudiants de segon cicle d'ESO de l'Alt Empordà sobre les desigualtats de gènere. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 22 de febrer. 

Els estudiants que vulguin participar al concurs han de presentar un treball que tracti sobre les desigualtats de gènere, en una de les dues categories establertes: la categoria plàstica o la categoria literària. Pel que fa a la categoria plàstica, els estudiants podran presentar un dibuix, pintura, collage o foto, i es valorarà la creativat i originalitat, la idea i l'autoria, la tècnica i l'execució, l'adequació a la temàtica; i quant a la categoria literària, els estudiants hauran de presentar un relat breu de 180 paraules màxim en català o castellà, i es valorarà la creativat i originalitat, l'autoria i la idea, la correcció gramatical i ortogràfica, i l'adequació a la temàtica. 

L’Ajuntament de Figueres atorgarà fins a tres premis per a cada categoria. El primer premi consisteix en un iPhone 7; el segon,  un iPad; i el tercer, en un iPod Touch. El jurat podrà considerar desert algun o alguns dels premis i igualment podrà atorgar accèssits si considera que algun treball és digne de ser destacat.
El termini de presentació començarà el 19 de febrer a les 8.30 h i finalitzarà el 22 de febrer a 14 h. El lloc de presentació de les propostes és l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC) de l'Ajuntament de Figueres (avinguda Salvador Dalí 107, planta baixa).