Conveni de la Jonquera amb el Consell Comarcal per detectar necessitats socials i urbanístiques

2010-04-17 09:41

La Comissió de Govern del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha aprovat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de la Jonquera per dur a terme el procés de participació ciutadana adreçat a detectar les necessitats socials i urbanístiques del nucli històric de la vila, en el marc de la convocatòria d’ajuts de la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial.

L’Ajuntament de la Jonquera ha endegat un seguit de reunions amb els veïns del barri i amb les associacions culturals i esportives de la vila per desenvolupar aquest procés. Les dades, obtingudes a través de les enquestes prèvies, s’inclouran en el memòria descriptiva que es presentarà en el projecte tècnic per accedir a la convocatòria.

Una part d’aquesta tasca serà desenvolupada pel Servei de Participació Ciutadana del Consell Comarcal, creat ara fa un any amb l’objectiu de ser un suport als municipis interessats en incorporar la consulta als veïns com a instrument de treball en la construcció de les seves polítiques públiques.