Conveni entre la Fundació Dalí i Comerç Figueres per promocionar la ciutat i el Teatre-Museu Dalí de Nit

2010-07-30 17:19

La Fundació Gala-Salvador Dalí i l’associació Comerç Figueres han signat un conveni de col·laboració per a la dinamització i promoció del comerç de la ciutat així com la difusió del Teatre-Museu Dalí de Nit, que obre les seves portes en horari nocturn de les 22h a la 1 de la matinada, durant el mes d’agost.

Concretament, la Fundació col·labora aportant entrades al Teatre-Museu de Nit, que se sortejaran entre els usuaris de la Targeta Comerç Empordà, i ofereix una visita especial als comerciants de Figueres la nit del 31 d’agost. Comerç Figueres, de la seva banda, col·labora promocionant el Teatre-Museu de Nit en els seus canals habituals mitjançant la targeta Comerç Empordà i donant visibilitat de la iniciativa des dels propis comerços adherits de la ciutat.

La Fundació Dalí valora aquest conveni com una iniciativa molt positiva en la promoció conjunta del museu i de la ciutat, posant a l’abast del visitant del museu una experiència més àmplia i gratificant. Comerç Figueres considera que és un pas important per ampliar el treball en xarxa i assolir majors objectius i col·laboracions en un futur immediat en benefici del comerç i de la ciutat.

Foto: Torner