Consternació en el món de l'esport per la mort de Sergi Murga atropellat a la carretera de Roses mentre anava en bicicleta

2021-01-30 16:00

Consternació a la comarca per la mort de Sergi Murga, de 37 anys d’edat, atropellat per una furgoneta mentre circulava en bicicleta per la carretera de Roses avui dissabte. El CF Peralada ha donat públicament el seu condol a la família de Murga. Era entrenador del Juvenil A, i ex jugador del 1r equip del Peralada. “Excepcional persona, jugador i entrenador que hem pogut gaudir al club”, han escrit. També la UE Figueres l’ha recordat, va ser jugador -i capità- del Figueres durant quatre temporades i mitja (juliol 2010-desembre 2014), Ens afegim al condol a la família i amics en aquests moments tant durs. Descansa en pau, capità".

El Girona FC també s'ha mostrat afligit per la mort avui de Sergi Murga "exjugador i capità del Girona FC B durant dues temporades, vol compartir el seu més sincer condol amb la seva família, companys i amics".

L'entrenador Xavi Agustí ha publicat a Twitter "el destí injustament ens treu una gran persona i amic, un dels meus jugadors "fetitxe". Em quedo amb les llargues converses que manteníem. Has de marxar sense que podem complir un desig que compartíem. Ens tornarem a trobar!  Entre tots cuidarem dels teus petits".

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor de la furgoneta, de 56 anys, veí de Vilademuls i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un homicidi per imprudència greu.