Consol Cantenys repetirà com a alcaldable del PSC a Vilafant

2011-02-07 19:30

L’alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys, repetirà com a candidata del PSC a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Així ho han decidit per unanimitat els simpatitzants i militants del municipi. Una decisió que ja ha estat ratificada per l’agrupació socialista Pobles de l’Empordà, reunida en assemblea el passat 25 de gener i on Cantenys va rebre el suport unànime de tots els companys de partit de la comarca.

Consol Cantenys encapçalarà una candidatura il·lusionada, que connecti amb els veïns de Vilafant des de la proximitat i el municipalisme que sempre ha caracteritzat el PSC. En aquest sentit, l’actual presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà s’ha mostrat disposada a escoltar la ciutadania, des d’una candidatura progressista, oberta i plural. L’objectiu és presentar un programa de present i futur pensat per a les persones de Vilafant.

Consol Cantenys és diplomada en Gestió i Administració Pública per la Universitat de Girona i funcionària de l’Administració de Justícia als jutjats de Figueres. Ha estat regidora del PSC a l’Ajuntament de Vilafant des del 2003. Actualment és alcaldessa del municipi i presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.