Consell Comarcal i Ajuntament signen un conveni per obrir un pas que enllaci els jardins Puig Pujades amb els del Consell

2012-08-17 11:00

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres han signat un conveni que complementa la iniciativa municipal d’ampliació dels jardins Puig Pujades, a tocar del Teatre Municipal El Jardí, amb l’objectiu de convertir-lo en un espai públic. 

En virtut d’aquest conveni, el Consell promourà i autoritzarà l’obertura per a l’accés de vianants del seu jardí, situat a la part posterior de l’edifici de la institució, al carrer Nou de Figueres, amb els jardins Puig Pujades. Aquest accés es realitzarà mitjançant un portal amb la intenció de poder seccionar o limitar els accessos entre uns i altres jardins. 

L’Ajuntament de Figueres executarà, al seu càrrec, les obres d’obertura i col·locació del portal amb subjecció a les determinacions del projecte que s’estableixin des del Consell Comarcal. Ambdues institucions fixaran el règim d’usos d’obertura i tancament dels accessos als dos jardins, tot mantenint les restriccions per motius de seguretat o per necessitats dels serveis de l’administració comarcal.