Concert familiar "Corda i descorda" al Jardí de Figueres el dia 28

2010-11-23 10:30

Joventuts Musicals de Figueres organitza el concert "Corda i descorda" dedicat al públic familiar. Es farà aquest diumenge a les 12.00 del migdia al Teatre Municipal El Jardí. Les entrades costen 5 euros.

Com el seu nom indica, els protagonistes del concert són els instruments de corda. Cinc instruments de corda fregada: dos violins, viola, violoncel i contrabaix i un instrument de corda pinçada, la guitarra. En algunes peces s’incorporen dos instruments electròfons que són el violí elèctric i la guitarra elèctrica.

Les peces combinen estils molt diferents que van des de cançons infantils tradicionals, música clàssica, música d’autors contemporanis i alguna peça de música moderna; i, en el concert, s'interpretaran en el mateix ordre que estan enregistrades en el disc. Al llarg del concert hi haurà petits gags que faran de nexe entre una peça i l'altra.

El concert està pensat perquè els nens i nenes que hi assisteixin puguin sentir-se molt prop dels músics i de la música. En el concert se succeeixen les peces escollides (Música tradicional catalana, música clàssica i música composta expressament per a l’espectacle) i s’enllacen les unes amb les altres amb petits gags molt breus que no treuen cap mena de protagonisme a la música i donen un cert toc d’humor i agilitat al concert.