Comissen més de 1.900 objectes falsificats al mercat del dijous de Figueres

2014-07-14 12:00

Un dispositiu especial dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres per prevenir possibles delictes contra la propietat industrial ha finalitzat amb 1.906 objectes comissats i 7 persones imputades.

Aquesta actuació conjunta s’emmarca dins dels dispositius que es vénen realitzant periòdicament i que es reforcen durant el període d’estiu per tal de detectat la venda de productes falsificats. El dispositiu policial es va iniciar el matí del 10 de juliol al mercat setmanal de Figueres. Durant les quatre hores que va durar els agents van imputar a set persones un delicte contra la propietat industrial, en trobar a les seves parades articles presumptament falsificats.

En total es van comissar 1.906 articles de diferents marques, presumptament falsificats, entre els quals hi havia samarretes, ulleres de sol, colònies i bosses de mà, entre altres.

La col·laboració entre tots dos cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir la possible venda il·legal de productes que atemptin contra la propietat industrial.