Comissen 1.600 peces de roba falsificades que es venien al mercat de Roses

2014-09-02 19:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses van treballar, el passat diumenge, en un dispositiu especial per prevenir possibles delictes contra la propietat industrial en aquesta mateixa localitat costanera.

Després de saber que diverses marques comercials havien presentat queixes davant la presència de productes falsificats al mercat de la població, els mossos van iniciar un dispositiu per tal de detectar la venda d’aquests productes.

El dispositiu policial es va iniciar el dia 31 d’agost  al matí al mercat setmanal de Roses. Durant el transcurs del matí, agents de paisà, van controlar les parades del mercat i van observar que en diverses d’elles, presumiblement s’hi podria vendre material falsificat.

Quan el mercat va acabar, la policia va realitzar dos controls simultanis, concretament un a la C-260 PQ 42.5 i l’altre a la GI-610 PQ1 de Roses, per tal d’aturar els vehicles sospitosos.

En total es van denunciar set persones i es van comissar 1.600 peces de roba de diferents marques, presumptament falsificats.