Comiat a l'edifici de l'Escola de Sant Climent el diumenge 20

2010-06-11 10:17

Tal com s’ha vingut anunciant, d’aquí pocs dies, un cop s’hagi acabat el present curs 2009-2010, es procedirà a l’enderroc del vell edifici de l’escola de Sant Climent Sescebes per tal de donar pas a un edifici modern i més gran. La desaparició d’un edifici emblemàtic del poble amb més de 50 anys de servei, donarà pas a un centre d’educació més gran, més modern, més equipat i per tant més adequat per a l’ensenyament del segle XXI.

L’Ajuntament de Sant Climent, el CEIP Sant Sebastià, i l’Associació de mares i pares Sant Sebastià han organitzat una festa de comiat del vell edifici, perquè consideren que “una escola és un símbol per a la col·lectivitat que l’acull: és l’equipament que en el qual hi han coincidit diverses generacions, en el que hi han adquirit els mateixos coneixements totes les famílies que ho han volgut, i del que –malgrat alguns maldecaps anecdòtics i puntuals que tots algun dia o altre hi hem passat- més contents estem d’haver compartit”.

Per tot el que significa l’escola pel poble de Sant Climent Sescebes, i aquest edifici en particular, les tres institucions diuen que “de la mateixa manera que durant tant d’anys aquesta ha estat l’escola de tots, us convidem a tots els que un curs o altre n’heu estat alumnes o mestres, a participar en la festa de comiat” que tindrà lloc el diumenge 20 de maig, amb un programa d'actes que començarà a les 12.00 amb la inauguració de l’exposició “53 anys d’escola a Sant Climent Sescebes”. Es farà el lliurament dels premis del concurs de pintura ràpida i hi haurà un aperitiu popular a la sala gran de La Concòrdia.