Comerç Figueres rep un premi del Ministeri d'Economia i Competitivitat

2015-10-28 14:00

Comerç Figueres Associació ha estat distingida en els "Premios Nacionales de Comercio Interior del 2015" que es van lliurar a Madrid ahir dimarts 27 d'octubre. Els atorga el Ministeri d'Economia i Competitivitat des de la'ny 1997 i tenen tres modalistats; el "Premio Nacional a Ayuntamientos", de caràcter honorífic, destinat a premiar les actuacions de renovació urbana comercial; el "Premio Nacional al Pequeño Comercio", que te per objecte premiar el desenvolupament comercial i modernització empresarial mitjançant la millora de la tecnologia, associació o fusió d’empreses; i un tercer "Premio Nacional a Centros Comerciales Abiertos", destinat a guardonar l’associacionisme comercial orientada a la promoció de Centres Comercials Oberts (CCA) i la potenciació i desenvolupament dels seus òrgans gerencials.

Comerç Figueres Associació ha rebut una de les mencions especials en aquesta tercera categoria. Així es premia la bona feina en termes de gestió i estratègia per a dinamitzar el Centre Comercial Urbà.

La distinció de Figueres és l'única representació catalana en aquests premis. El gerent de Comerç Figueres, Carles Tubert, ha recollit el premi acompanyat pel director general de Comerç de la Generalitat Josep Maria Recasens en un acte presidit pel secretari d'Estat de Comerç Jaime García-Legaz, la delegada del Govern a Madrid Concepción Dancausa i el president de la Confederació Espanyola de Comerç Manuel García-Izquierdo.

Comerç Figueres ha volgut fer públic el seu agraïment "a tots els associats que ho fan possible ja que sense ells i el seu esforç no seria possible rebre aquestes distincions que posicionen la ciutat arreu".