Comerç Figueres intensifica la campanya de suport al Museu del Circ

2017-01-13 08:00

Comerç Figueres, amb gairebé 300 establiments adherits, felicita la decisió de l’Ajuntament de tirar endavant el projecte del Museu del Circ a Casa Nouvilas i reactiva amb força “Tots pel Museu del Circ!” en la recta final de la campanya de firmes esperant la concreció dels suports al projecte de la resta d’administracions

La campanya va començar el passat mes d’abril per a donar suport al projecte de creació del Museu Europeu del Circ a la Casa Nouvilas del carrer Nou de Figueres. A través de cartells en els aparadors dels establiments, repartiment de quadríptics informatius, pancartes en els balcons, recollides de signatures o la Festa Empordà i Circ del mes de juny s'ha anat fent difusió del projecte i sumant signatures.

La campanya finalitzarà el dilluns 20 de febrer de 2017 coincidint amb el tancament de la 6a edició del Festival Internacional del Circ –Elefant d’Or- Ciutat de Figueres. A data d’avui s’han superat les 6.000 signatures entre físiques i online i es pretén doblar aquesta xifra en la segona fase de la campanya per a la que s’han imprès 50.000 nous quadríptics i 2.000 cartells que es repartiran entre els comerços de tota la comarca. També s’intensifica la campanya de recollida de signatures tan presencial (a la majoria de comerços associats) com online a través del web www.change.org/p/museudelcirc amb publicitat a través de les xarxes socials.

També s'ampliarà el nombre de panacartes de suport als balcons i es convocarà en breu el nou concurs d’aparadors lligat al Festival del Circ, com és costum anual, però per aquest gener-febrer 2017 amb el tema “Volem el Museu del Circ!”. A més s’ha reservat un espai a la carpa vestíbul del Festival del Circ per al muntatge de l’exposició “Volem el Museu del Circ!” que explicarà en imatges tots els detalls d’aquest gran equipament per a la ciutat actual de les grans ciutats per atraure visitants que generin riquesa al nostre territori.

 

Lloc de cerca