Comerç Figueres Associació valora molt positivament la campanya de Nadal

2023-01-05 09:00

Quan es tanca la campanya de Nadal i a punt d'iniciar les rebaixes, Comerç Figueres Associació valora molt positivament aquesta campanya de Nadal ja que el mes de desembre les vendes han estat molt bones i la ciutat ha atret molts visitants i compradors. Després d'uns mesos d'octubre i novembre més fluixos, tot el mes de desembre ha estat un mes molt positiu, tant pel comerç com per la restauració de la ciutat, aconseguint unes de les millors campanyes de Nadal dels darrers anys.

Pel president de Comerç Figueres, Frederic Carbó, "aquesta campanya de Nadal ha estat molt bona i encarem amb optimisme les rebaixes després d'uns mesos d'incertesa per l'augment dels costos energètics i la inflació. De totes maneres, Figueres és una plaça comercial molt potent, que atrau molt visitants francesos i turistes i que ha de saber treure profit de tot aquest potencial".

Des de Comerç Figueres Associació s'han organitzat diferents activitats com el Pare Noel, el Patge Reial, que ha tingut molt èxit i la Caganera de Figueres, que se sumen a totes les activitats organitzades per l'Ajuntament.