Comencen les obres de reurbanització del carrer Gorgs de Figueres

2014-03-20 20:00

Aquesta setmana han començat les obres de reurbanització del carrer Gorgs de Figueres, les quals serviran per millorar aquest vial que connecta el carrer Portugal amb el giratori de l’avinguda de Roses.

Es tracta d’una obra destinada a millorar la connectivitat d’aquest polígon industrial de la ciutat amb el nus de comunicacions proper que formen la N-260 i la N-IIa. Els treballs estan finançats al 100% per la iniciativa privada, els propietaris de les finques que hi ha front el carrer Gorgs. Tenen un cost de 170.552,08 euros i els executa l’empresa Obres Pirenaiques.

Recordar que aquestes actuacions són la segona fase de les obres d’urbanització que es van fer a l’avinguda de Roses l’any 2009. Aquell any, es va urbanitzar el tram de l’avinguda de Roses entre el carrer Campinya i el carrer Marca de l’Ham. Es van ampliar les voreres, es van crear aparcaments i es va construir un giratori per millorar la fluïdesa viària i la seguretat dels vianants i conductors en l'encreuament entre l’avinguda de Roses i el carrer Campinya.