Comencen les activitats esportives per a la gent gran de Figueres

2015-10-05 12:00

Aquest dilluns 5 d'octubre l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Figueres posa en marxa el programa d'activitat física i esport per a gent gran. L'objectiu d'aquest programa és fer arribar la pràctica d’activitat física i l’esport a aquest col·lectiu, tenint en compte els beneficis que es poden obtenir per millorar la qualitat de vida de les persones que hi participen, desenvolupant les relacions socials, l’autoestima i confiança en un mateix, les habilitats motrius bàsiques i capacitats coordinatives i, en definitiva, esdevenir una alternativa immillorable per ocupar el temps lliure.

L'escola esportiva activitat està basada en la pràctica d'esports tradicionals i organitzats en sessions adaptades a la gent gran. També es fan activitats dirigides al ritme de la música, totes encaminades a millorar la qualitat de vida en aquesta edat. El programa es realitza a les instal·lacions esportives municipals els dimarts i els dijous en dos torns, a les 9.00 i a les 10.00 h. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Poliesportiu Municipal trucant al 972 509 339.


També s'ofereix un programa d’activitats aquàtiques per a gent gran que són sessions d'exercicis suaus i divertits. Es pretén orientar i donar a conèixer les possibilitats que ofereix el medi aquàtic per millorar la salut i el benestar general i també la capacitat física i psicològica dels participants. Es realitza a la piscina municipal climatitzada els dilluns i els dimecres  en dos torns, a les 7.45 i a les 8.30 h. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la Piscina Municipal Climatitzada trucant al 972 509 001.