Comencen els pessebres vivents de l'Alt Empordà

2015-12-16 11:30

Aquest cap de setmana comencen les representacions dels diferents pessebres vivents que es fan a la comarca de l'Alt Empordà. Hi destaquen el de Bàscara i Peralada amb una llarga tradició però també els de Llers i Llançà superen les dues dècades. 

El de Bàscara celebrarà la 43ena edició i proposa un recorregut pel casc antic del poble i per la riba dreta del riu Fluvià. Les set representacions programades des d'aquest diumenge dia 20 comencen a les 7 de la tarda. N'hi haurà també per Nadal, Sant Esteve, el diumenge 27 i els dies 1,2 i 3 de gener.

El de Peralada arriba a la 34ena edició, es fa al Parc del Castell i té programades representacions a les 7 de la tarda els dies 20, 25, 26 i 27 de desembre i 1 i 3 de gener. L'anomenen el pessebre dels oficis antics.

A Llers van celebrar el vintè aniversari l'any passat. Es fa els mateixos dies que el de Peralada amb representacions a les 6 i a les 7 i amb entrada gratuïta.

A Llançà es farà a la Residència de Temps Lliure a càrrec de l’AMPA Pompeu Fabra. Serà els dies 26 i 27 a les 6 i a les 7 de la tarda. També arriba a la 21ena edició.

A Navata faran representacions els dies 26 i 27 a dos quarts de set i dos quarts de vuit del vespre.

A Roses aprofiten el magnífic espai de la Ciutadella. Han programat el seu pessebre vivent els dies 2 i 3 de gener des de les 6 de la tarda.

Foto del Pessebre Vivent de Bàscara