Comencen les inscripcions als cursos de català a 6 pobles de la comarca

2011-09-27 12:00

Aquest dilluns, 3 d’octubre, comença el termini per inscriure’s a un curs de català a les poblacions de Castelló d’Empúries, l’Escala, Llançà, la Jonquera, Roses i Sant Pere Pescador. En total, s’ofereixen 32 cursos de nivells diversos, que van des dels inicials i bàsics, per a persones que s’inicien en l’aprenentatge la llengua, fins a intermedis i suficiències, que condueixen a l’obtenció dels títols de nivell B i C de català. En total, s’ofereixen més de 800 places perquè les persones adultes de la comarca puguin estudiar català.

Les inscripcions es poden fer a les poblacions on s’ofereixen els cursos i també al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà, situat al carrer Nou, número 48, de Figueres. Per a més informació sobre els horaris i punts d’inscripció, es pot consultar la pàgina web www.cpnl.cat/girona o telefonar al 972 50 30 88 o al 972 25 39 47.

Els cursos estan organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l’Oficina de Català de Roses i del Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà, en col·laboració amb els ajuntaments de cada municipi. Les classes començaran el 3 de novembre i s’allargaran fins al 8 de febrer, moment en què s’obrirà un nou període d’inscripció per al segon semestre.