Comencen a senyalitzar els exemplars de la campanya figuerenca "Un ciutadà, un arbre"

2010-02-11 07:50

La campanya “Un ciutadà, un arbre” ha entrat en una nova fase de promoció i de senyalització dels exemplars que ja s’han plantat en diferents racons de Figueres. Aquests dies, tècnics municipals estan col·locant les noves plaques identificatives, fetes de fusta natural, gravades en làser, amb el codi de l'arbre, acompanyada de la imatge de la campanya i de l’Ajuntament de Figueres. La majoria de persones han optat perquè a la placa també hi aparegui els seus noms i cognoms o bé només el nom.

De moment ja són prop de 300 els figuerencs i figuerenques que s’han adherit a la campanya, la qual té com a objectiu de plantar 4.000 arbres a la capital alt empordanesa.

Els interessats en tenir, comprar o regalar un arbre a Figueres només s’han d’acostar a l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMAC), a l’avinguda Salvador Dalí 107, i comprar-ne un per 10 euros. L’Ajuntament plantarà un nou arbre i, a canvi, donarà un document acreditatiu al comprador com a propietari de l’arbre, on també hi apareixerà el codi personal, així com un planell amb la localització de l’arbre. El servei de Parcs i Jardins es farà càrrec de plantar i mantenir l’arbre.