Comença la campanya Carnet 18 per promocionar els espectacles programats al Jardí

2011-02-02 19:00

Aquesta setmana ha començat la distribució del Carnet 18. Una nova iniciativa municipal, impulsada des de l’àrea d’Alcaldia, i que permet als nois i noies de Figueres que enguany fan 18 anys gaudir d’entrada gratuïta a la majoria dels espectacles programats el 2011 al Teatre Municipal el Jardí (TMEJ).

Des de fa uns dies, els joves nascuts el 1993 reben als seus domicilis una carta de l’alcalde de Figueres, Santi Vila, amb una breu explicació del funcionament de la iniciativa municipal, juntament amb el Carnet 18 i un exemplar en paper de la programació del primer semestre d’enguany al TMEJ. Destacar que, un cop tancada, també es farà arribar un exemplar de la programació del segon semestre als titulars del carnet.

“Aquest és l’inici d’una campanya que a curt i mig termini, gràcies a la incorporació de nous espais escènics a l’àmbit municipal com La Cate i l’auditori dels Caputxins o per extensió a altres serveis de ciutat, ampliarà notablement la seva oferta. De moment es comença per la programació al TMEJ, estant segurs que ens servirà per promoure el consum de cultura i espectacles entre els nois i noies de Figueres”, explica el regidor de Cultura, Richard Elelman.